+86-373-5861688

Контактирајте нас

Ксинкианг Цханглинг Метал Продуцтс Цо, Лтд

Адреса : 2. велики индустријски парк, КсинКсианг град, Хенан, ПР Кина

Поштански број : 453000

Менаџер : Лиса Иан

Е-маил : инфо@цљсх.цом

Скипе : цнхелицоил

ВхатсАпп: + 86-15993028285

Тел : 86-373-5861688

Факс : 86-373-5735218

Систем за обнављање навоја - Делисерт

Električni alat

Električni alat

Kako koristiti električni alat 1 Pažljivo koristite električni alat, nemojte ga ispustiti ili udarati. Najbolje je koristiti balanser da ga objesite kada ga koristite. 2 Kada zamenite alat za instalaciju, prvo morate da potvrdite da je prekidač za napajanje u položaju "OFF" i izvucite napojni kabl iz ...

  Product Details

Kako koristiti električni alat

1 Pažljivo koristite električni alat, nemojte ga ispustiti ili udarati. Najbolje je koristiti balanser da ga objesite kada ga koristite.

2 Kada zamenite alat za instalaciju, prvo morate da potvrdite da je prekidač za napajanje u položaju "OFF" i izvucite utikač iz utičnice.

3 Podesite obrtni momenat prema specifikacionom modelu. Generalno, prilagođena je prema specifikacijama koje zahtevaju kupci kada napusti fabriku. Matica matice se zaključava prema dubini ugrađenog rukava. Dve matice za pozicioniranje moraju biti zaključane jedni prema drugima. Može se meriti pomoću nožnog klizača koji se postavlja tako da se prednji kraj adaptera i dužina adaptera postavljaju kako bi locirali željenu dubinu navoja.

4 Umetnite olovku adaptera u kliznu utičnicu glavne jedinice, podesite smer izreza na spoljnom rukavu adaptera prema potrebama kupca. Smer pravca treba da bude pogodan za rukovaoca da stavlja ručicu ručke; koristite maticu za pričvršćivanje adaptera za zaključavanje adaptera.

5 Prebacite prekidač direktnog pređenog puta u obrnutu poziciju "R" i pritisnite starter uređaj. Kada je adapter prislonjen na zarezu duže od dužine potrebne žice, otpustite uređaj za pokretanje i prebacite prekidač direktnog preokrenuti u napred "F" položaj, postavite držač za vijak za pričvršćivanje držača u zarez i ručica za montiranje držača za držač je napred, a ključ sa držačem za prihvat je vertikalno poravnat sa navojnim dno rupe navojne rukave. Pritisnite startni uređaj i zavrtite greben. Kada se dostigne dubina navoja postavljenog uređajem za pozicioniranje, električni alat će se zaustaviti zbog položaja. U ovom trenutku, ne otpustite startni uređaj. Električni alat će se automatski rotirati u suprotnom pravcu za izlaz iz rupe sa navojem. Idite na prvobitnu lokaciju i instalacija je završena.

6 Ako želite da se rotirate u jednom pravcu tokom instalacije, samo prebacite prekidač za napred / nazad na poziciju "F" ili "R" u smeru rotacije i kliknite na starter.

Hot Tags: električni alat, proizvođač, fabrika, veleprodaja, direktna prodaja proizvođača, sa ISO certifikatom
Srodni proizvodi

Dom | О нама | Proizvodi | Novosti | Izložba | Контактирајте нас | Povratne informacije | Преузимање | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Цопиригхт © Ксинкианг Цханглинг Метал Продуцтс Цо, Лтд. Сва права задржана.